Levertijd

De levertijd van een online bestelling is ongeveer 2 a 7 werkdagen. Wil je het product voor een bepaalde tijd ontvangen? Geef dit dan aan!

 

Boeket bestellen

Elk zijdeboeket is uniek en handgemaakt. Het kan daarom zijn dat enkele bloemen afwijken van de foto wanneer je een boeket ontvangt. De collectie verandert continu. Er wordt met veel passie en zorg gekeken naar de beste combinatie.

 

Heb je specifieke wensen, voorkeuren, cadeau-zendingen of speciale lengte stelen nodig? Vermeld dit dan bij de opmerkingen in het bestelscherm. Misschien wil je graag pauwenveren, dahlia's of een andere specifieke bloem? Geef het gerust aan!

Omdat de zijdeboeketten volledig op maat gemaakt worden - en dus ook geknipt worden - kunnen wij helaas geen retouren aannemen. Bij de custome-made boeketten wordt er altijd een foto ter akkoord gegeven. Bij de overige boeketten niet. Dit kan je wel aangeven. Ben je toch ergens ontevreden over? Vul dan het contact formulier in.

 

Let op! Alle boeketten zijn EXCL. vaas, mits dit wordt aangegeven in de bestelling: let daar dus goed op. De vazen zijn er natuurlijk bij te bestellen: ik geef graag advies wat betreft afmetingen.

 

Boeket ontvangen

Wanneer je het boeket eventueel met vaas ontvangt zijn deze los van elkaar verpakt. Het boeket dien je uit de verpakking te halen, touwtje los te knippen en dan kan hij zo in jouw vaas.

Schud de bloemen lichtjes op en buig eventueel voorzichtig aan de stelen zodat ze mooi in jou vaas vallen. Let op! Niet aan de kop van de bloem buigen/draaien.

Tip! Plaats lange hoge bloemen naar het midden van het boeket.

 

Vaas/hardware bestellen

Alle vazen en interieur items worden met veel zorg stevig en breekvrij verpakt. Mocht jouw pakket/product beschadigd aankomen, meld dit dan gelijk.

Let op: Het is niet gebruikelijk vazen/hardware retour te sturen ivm de kwetsbaarheid van het product. Toch nog vragen? Vul dan het contactformulier in.

 

Retour

Let op: Omdat elk boeket custom made is kunnen deze niet retour.

Het is niet gebruikelijk vazen/hardware retour te sturen ivm de kwetsbaarheid van het product. Bij twijfel om te bestellen adviseer ik een afspraak te maken in het atelier om het product te komen bekijken.

Alle items worden zorgvuldig gecontroleerd voordat deze verstuurd worden. Graag binnen 2 dagen na ontvangst melden wanneer een product beschadigd is aangekomen.

 

Ben je onverwachts toch niet tevreden met jouw bestelling? Vul dan het contactformulier in dan neem ik zsm contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.